hamburger magGlass
xmenuclose

טורטליני במילוי גבינות

כ-10 מנות טורטליני

החומרים לבצק:

600 גרם קמח (מומלץ קמח "00")

10 גרם מלח

12 חלמונים

3 ביצים שלמות  גודל "M"

15 גרם שמן זית איכותי

החומרים למילוי:

300 גרם גבינת ריקוטה

100 גרם גבינת גאודה

50 גרם גבינת פרמז'ן

100 גרם גבינה בולגרית

50 גרם לחם לבן ללא הקשה

1 חלמון ביצה

קורט אגוז מוסקט

קורט פלפל שחור גרוס

1 כף טימין קצוץ

1 כף אורגנו קצוץ

אופן ההכנה:

  1. מכינים את הבצק: מכניסים את הקמח והמלח לקערת התרמומיקס ומערבבים 10 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים את יתרת חומרי הבצק ומערבבים 30 שניות/ מהירות 4 עד שמתקבל בצק פרורי.
  3. מעבירים את הבצק למשטח עבודה ולשים אותו קלות אותו בעזרת הידיים רק עד שמתקבל גוש בצק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ושומרים במקרר.
  4. מכינים את המילוי: מכניסים את כל חומרי המילוי ומערבבים 1 דקה/מהירות 3.
  5. על משטח מקומח קלות משטחים ומרדדים את הבצק לעובי של 3-5 מ"ל , קורצים את הצורה הרצוייה וממלאים במלית. מהדקים היטב את הטורטליני .
  6. מרתיחים סיר עם מים ומלח ומכניסים את הטורליני בעדינות. כשהטורטליני צפים מסננים אותם החוצה.מניחים על צלחת הגשה ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה