hamburger magGlass
xmenuclose

טחינה גולמית ביתית

500 גרם טחינה גולמית

500 גרם שומשום
50 גרם שמן צמחי עדין

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את השומשום וקולים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 6.
  2. דוחפים בעזרת המרית את השומשום מדפנות הקערה לכיוון הלהב ומבשלים 7 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 6.
  3. מוסיפים את השמן ומבשלים 10 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 6.
  4. בסיום הבישול טוחנים 2 דקות/ מהירות 10.
  5. שומרים את הטחינה בכלי אטום במקרר עד חודש ימים.

מדללים את הטחינה הגולמית עם מים לקבלת ממרח טחינה.

להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה