hamburger magGlass
xmenuclose

טרטר סלמון

6 מנות

החומרים:

1 כפית גרגירי פלפל ורוד

2 גבעולי שמיר מופרדים לעלים

300 גרם פילה סלמון טרי ללא עור חתוך לשלוש

40 גרם מיץ לימון טרי

2 כפות שמן זית

1/2 כפית רוטב וורצ'סטרשייר

1/2 כפית מלח

קורט פלפל שחור גרוס

100 גרם עלי ארוגולה לעיטור

Feintip

השתמשו רק בסלמון הטרי ביותר שתוכלו למצוא. עטרו את המנה בעלי שמיר והגישו עם כף שמנת חמוצה ליד. הוסיפו רצועה יפה של סלמון מעושן לשדרוג המנה.

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס גרגירי פלפל ורוד ועלי שמיר וטוחנים 5 שניות/ מהירות 6. מורידים מדפנות הקערה את התערובת בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
  2. מוסיפים פילה סלמון, מיץ לימון, שמן זית, רוטב וורצ'סטרשייר, מלח ופלפל שחור גרוס וקוצצים 4 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 5.
  3. מסדרים בצורה נאה מהטרטר על צלחות הגשה, מפזרים מעל עלי ארוגולה ומגישים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה