hamburger magGlass
xmenuclose

כדורי אושר של משמש וטחינה

15 יחידות

החומרים:

30 גרם שומשום
160 גרם שקדים קלופים
30 גרם תפוח עץ גרני-סמית' חתוך לרבעים
100 גרם משמשים מיובשים
15 גרם דבש
10 גרם טחינה גולמית
1 כפית מי פריחת הדרים
20 גרם פתיתי קוקוס טחון

Feintip

אחסנו במיכל אטום במקרר עד 5 ימים או הקפיאו עד 3 חודשים.
הגישו עם קפה או לקינוח.
החליפו את השומשום בזרעי פשתן.

אופן ההכנה:

  1. שמים שומשום בקערת הערבוב וטוחנים 10 שניות/מהירות 9. דוחפים בעזרת המרית את התערובת מדופן הקערה לכיוון הלהב.
  2. מוסיפים שקדים, תפוח ומשמשים וקוצצים 10 שניות/מהירות 8
  3. מוסיפים דבש, טחינה גולמית ומי פריחת הדרים ומערבבים 5 שניות/מהירות 6. מעבירים לקערה ושומרים בצד.
  4. מים קערה על מכסה קערת הערבוב ושוקלים בה קוקוס, שומרים בצד. מעצבים מהתערובת כדורים בידיים רטובות (Ø 2-3 ס"מ). מגלגלים בפתיתי קוקוס לציפוי ושומרים במיכל אטום במקרר עד להגשה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה