hamburger magGlass
xmenuclose

כדורי מרציפן ותמרים

40-50 כדורים

החומרים:

350 גרם (½3 כוסות) שקדים מולבנים

350 גרם תמרים מיובשים ללא הגלעין

40 גרם מים

1 כפית מיץ לימון טרי

Feintip

גלגלו את הכדורים בקוקוס או אבקת קקאו למראה כדורי שוקולד.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את שקדים וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים את התמרים וטוחנים 20 שניות/ מהירות 8.
  3. מערבבים 40 שניות/ 50 מעלות/ מהירות 4. תוך כדי עבודת התרמומיקס מוסיפים בהדרגה את המים ומיץ הלימון.
  4. מכדררים כדורים קטנים, בגודל חצי כדור פינג פונג ומניחים על צלחת הגשה ומגישים. או מאחסנים בכלי אטום ושומרים במקרר. הכדורי מרציפן ותמרים ישמרו במקרר עד שבועיים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה