hamburger magGlass
xmenuclose

לוקמאדס – סופגניות יווניות

35-40 סופגניות

החומרים לבצק:

550 גרם קמח

40 גרם סוכר

15 גרם שמרים יבשים

250 גרם חלב פושר

250 גרם מים פושרים

35 גרם שמן זית

קורט מלח

החומרים לסירופ דבש:

250 גרם מים

120 גרם סוכר

15 גרם דבש

ובנוסף :

שמן צמחי לטיגון (קנולה לדוגמה)

קינמון טחון

אגוזי מלך קצוצים

אופן הכנת הבצק:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל חומרי הבצק ולשים 3 דקות/ פונקציית לישה/ סיבוב ימינה של כתפור ההפעלה.  הבצק יוצא נוזלי וזה בסדר.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מחממים סיר עם שמן לטיגון לטמפרטורה של 180 מעלות, או עד שעולות בועיות קטנות.
  4. מרטיבים את כפות הידיים, צרים מהבצק כדורים קטנים בגודל אגוז, שומטים את הכדורים לשמן החם ומטגנים 2 דקות מכל צד או עד קבלת צבע שחום, עד 10 כדורים בכל פעם. מעבירים למגש עם נייר סופג.

אופן הכנת סירופ דבש:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרי הסירופ ומבשלים 6 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
  2. מעבירים את הסירופ לקערה ומצננים.

מגישים:

  1. מניחים את הלוקמאדס בצלחת הגשה, יוצקים מעל סירופ דבש, בוזקים קינמון, מפזרים אגוזים ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה