hamburger magGlass
xmenuclose

לחם כל טוב ללא שמרים

2 תבניות אינגליש-קייק או תבנית בקוטר 26 ס"מ

החומרים:

150 גרם חומוס יבש
120 גרם אורז מלא יבש
70 גרם כוסמת יבשה
120 גרם עמילן טפיוקה
100 גרם (1/3 כוס) תערובת גרעינים
3 כפות (3 שקיות) אבקת אפייה
1 כפית מלח
120 גרם (3 כפות) דבש
כוס וחצי חלב או מים בטמפרטורת החדר
1 ביצה

לעיטור:

חופן תערובת גרעינים (גרעיני חמנייה, שומשום, פרג, קצח או כל תערובת לטעמכם)

Feintip

הבצק יקבל באהבה תוספת של חצי כוס תערובת חמוציות מיובשות ואגוזי מלך אותם אפשר להוסיף בשלב 4 של המתכון.

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות. משמנים ומקמחים את תבנית האפייה.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס חומוס, אורז וכוסמת וטוחנים 1 דקה/ מהירות 10.
  3. מוסיפים עמילן טפיוקה, תערובת גרעינים, אבקת אפייה ומלח ומערבבים 10 שניות/ מהירות 10.
  4. מוסיפים דבש, חלב וביצה ומערבבים 30 שניות/ מהירות 4.
  5. מעבירים את בלילת הבצק אל התבנית, זורים מעל פני הבצק את תערובת הגרעינים, מעבירים את התבנית אל התנור ואופים במשך 45-50 דקות
  6. מוציאים את התבנית מהתנור, מצננים מעט את הלחם, מחלצים מתבנית האפייה, פורסים ומגישים חמים וטעים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה