hamburger magGlass
xmenuclose

לחם סודה אירי

2 תבניות אנגליש קייק

החומרים:

650 גרם (5 כוסות) קמח

180 גרם (1 כוס) סוכר

16 גרם (4 כפיות) אבקת אפייה

2 כפיות זרעי קימל

1 כפית קינמון טחון

1/2 כפית סודה לשתייה

1/2 כפית מלח

1 כוס צימוקים

3 ביצים

200 גרם רוויון

200 גרם שמנת חמוצה

1 כפית תמצית וניל איכותית

Feintip

הלחם ישמר היטב למשך יום. אפשר גם לפרוס אותו כשהוא טרי ולהקפיא עד לשימוש.

אופן ההכנה:

  1. מחממים את הטנור לטמפרטורה של 180 מעלות. משמנים ומקמחים 2 תבניות אינגליש קייק.
  2. מכניסים את  הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, הקימל, הקינמון הטחון, הסודה והמלח לקערת התרמומיקס ומערבבים 10 שניות/ מהירות 4.
  3. מוסיפים את הצימוקים ומערבבים 10 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 4 ושומרים את תערובת היבשים בצד.
  4. מכניסים את הביצים לקערת התרמומיקס ומערבבים 10 שניות/ מהירות 4.

מוסיפים את הרוויון, השמנת החמוצה ותמצית הווניל ומערבבים 10 שניות/ מהירות 4.

  1. מוסיפים את תערובת היבשים ששמרנו בצד לקערת התרמומיקס ומערבבים 30 שניות/ מהירות 4. נעזרים במרית לערבוב, עד לקבלת תערובת אחידה.
  2. מחלקים את הבצק בין שתי תבניות אינגליש קייק, מכניסים לתנור החם ואופים למשך 50-55 דקות או עד שהלחם יבש במרכזו וזהוב מבחוץ.
  3. מצננים על רשת, פורסים ומגישים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה