hamburger magGlass
xmenuclose

מאפינס גזר ותירס טבעוני

12 מאפינס

החומרים:

150 גרם גרגירי תירס

100 גרם גזר קלוף וחתוך לפרוסות של 3 ס"מ

140 גרם קמח

160 גרם קמח תירס לפולנטה

10 גרם אבקת אפייה

5 גרם סודה לשתייה

240 גרם חלב שקדים

10 גרם חומץ תפוחים

30 גרם סיידר תפוחים

40 גרם שמן קוקוס

3 גרם (½ כפית) מלח

Feintip

המאפינס ישמרו יומיים-שלושה בכלי אטום.

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות. משמנים ומקמחים קלות תבנית שקעים המתאימה לאפיית מאפינס.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס גרגירי תירס וגזר וטוחנים 5 שניות/ מהירות 6, דוחפים את הירקות הקצוצים בעזרת מרית התרמומיקס מדפנות הקערה לכיוון הלהב וטוחנים 3 שניות/ מהירות 6.
  3. מוסיפים את יתר החומרים ומערבבים 15 שניות/ מהירות 3. נעזרים במרית במהלך העבודה.
  4. יוצקים את הבלילה לשקעים שבתבנית עד ל-3/4 גובהם.
  5. מעבירים את התבנית לתנור ואופים בתנור 18 דקות. מוציאים מהתנור, מצננים לטמפרטורת חדר ומגישים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה