hamburger magGlass
xmenuclose

מוחיטו

6 כוסות

 החומרים:

100 גרם (1/2 כוס) סוכר חום דמררה

900 גרם קוביות קרח

150 גרם (3/4 כוס) רום איכותי

3 ליים (או 2 לימונים) שטופים וחתוכים לרבעים

חופן עלי נענע (ללא הגבעול)

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10.
  2. מוסיפים את הקרח והרום ומערבבים 5 שניות/ מהירות 6.
  3. מוסיפים את הליים והנענע מעבירים למצב מכסה סגור ולוחצים 3 פעמים על כפתור הטורבו. יוצקים לכוסות הגשה ומגישים עם קשיות.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה