hamburger magGlass
xmenuclose

מיונז בייתי

300 גרם

החומרים:

250 שמן חמניות איכותי

1 ביצה בטמפרטורת חדר

1 כפית מיץ לימון טרי או חומץ טבעי

2 כפיות חרדל דיז'ון חלק

קורט פלפל שחור טחון

1/2 כפית מלח

Feintip

לקבלת התוצאה הטובה ביותר וודאו כי כל החומרים וגם הקערה בטמפרטורת חדר.
לעיתים יש צורך להאריך את זמן הערבוב עד לקבלת בסמיכות הרצויה, היעזרו בניסיונכם ובטעמכם האישי על מנת לקבוע את הזמן הנוסף הדרוש.
למיונז עם ניחוח שום, התחילו עם טחינה של 2 שיני שום קלופות 3 שניות/ מהירות 8 והמשיכו לפי המתכון.

אופן ההכנה:

  1. מניחים כד מזיגה או כוס מזיגה על מכסה התרמומיקס, שוקלים פנימה את השמן ומניחים בצד.
  2. מעבירים לקערת התרמומיקס את הביצה, מיץ הלימון, החרדל, הפלפל והמלח ומערבבים 1 דקה ו-30 שניות/ מהירות 4 כשפקק המידה השקוף מונח במקומו מעל מכסה התרמומיקס.
  3. בזמן הערבוב, יוצקים באיטיות את השמן על מכסה התרמומיקס. השמן יטפטף פנימה בקצב מתאים עד לקבלת מיונז.
  4. מעבירים את המיונז לצנצנת נקייה ומגישים, או שומרים במקרר עד להגשה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה