hamburger magGlass
xmenuclose

שייקפרי סלק תפוז

4-6 כוסות

החומרים:

3 סלקים בינוניים  קלופים וחתוכים לרבעים
(260 גרם נטו לאחר קילוף)

4 תפוזים קלופים כולל הקליפה הלבנה
(440 גרם נטו לאחר קילוף)

100 גרם מים

Feintip

למי שאוהב ג'ינג'ר, הוסיפו לתערובת לפני הטחינה על-פי הטעם

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסלק וטוחנים 30 שניות / מהירות 10
  2. מוסיפים את התפוז וטוחנים 30 שניות / מהירות 10
  3. יוצקים לקערה את המים ומערבבים 20 שניות / מהירות 3.
  4. מוזגים לכוסות ושותים לרוויה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה