hamburger magGlass
xmenuclose

ממרח עדשים ירוקות

1 ק"ג ממרח

החומרים:

1 בצל

2 כפות שמן קנולה

1 ק"ג מים

200 גרם (1 כוס) עדשים ירוקות יבשות

4 ביצים קשות קלופות

3 כפות חרדל דיז'ון

1 כף מיונז איכותי

1 כפית מלח

1/3 כפית פלפל שחור גרוס

Feintip

ניתן להחליף את העדשים הירוקות בעדשים כתומות.
לחובבי עשבי התיבול מבניכם, הוסיפו פטרוזיליה או עשב תיבול אחר החביב עליכם.

אופן ההכנה:

  1. מקלפים ופורסים דק את הבצל.
  2. מחממים במחבת את השמן מעל להבה בינונית ומטגנים את רצועות הבצל עד שהן משחימות. מסירים מהכיריים ושומרים בצד.
  3. יוצקים לקערת התרמומיקס מים, מכניסים את העדשים לסלסלת הבישול, מניחים את הסלסלה במקומה בקערת התרמומיקס ומבשלים 40 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
  4. מוציאים מקערת התרמומיקס את סלסלת הבישול, נפטרים מהנוזלים שנותרו בקערה ומעבירים את העדשים המבושלות מהסלסלה לקערת התרמומיקס.
  5. מוסיפים לקערה את הבצל המושחם ויתר החומרים וטוחנים 20 שניות/ מהירות 5. דוחפים בעזרת המרית את תערובת העדשים מדפנות הקערה לכיוון הלהב וקוצצים 20 שניות/ מהירות 5. חוזרים על הפעולה עד לקבלת המרקם המועדף עליכם.
  6. מתקנים תיבול, מעבירים את הממרח לקערת הגשה ומגישים. הממרח ישמר 3 ימים במקרר בכלי מכוסה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה