hamburger magGlass
xmenuclose

מרינדה לבשר

300 מ"ל מרינדה

מרינדה לבשר

החומרים:

20 גרם (5 שיניים) שום קלוף

30 גרם (1 כוס) עלי פטרוזיליה

15 גרם (½ כוס) עלי טימין

15 גרם (½ כוס) עלי רוזמרין

½ כפית פלפל שחור גרוס

½ חצי כפית מלח גס

80 גרם (8 כפות) שמן-זית

85 גרם (8 כפות) חומץ תפוחים

80 גרם (4 כפות) סילאן

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את השום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5. מניחים בקערה בצד עד לשימוש.
  2. מכניסים לקערה את הפטרוזיליה, הטמין, הרוזמרין וקוצצים 3 שניות/ מהירות 7.
  3. מוסיפים לקערה את השום ומוסיפים את יתרת החומרים ומערבבים 5 שניות/ מהירות 4. מעבירים למיכל אטום ושומרים בקירור עד לשימוש .
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה