hamburger magGlass
xmenuclose

מרמלדת פירות יער מהירה

800 גרם מרמלדה

החומרים:

540 גרם מחית פירות

660 גרם סוכר

160 גרם גלוקוז

35 גרם מקריש למרמלדה (50 גרם אם עובדים עם מחית פרי חומצית יותר כמו מחית פסיפלורה)

ובנוסף:

סוכר לציפוי

אופן ההכנה :

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים, למעט מקריש למרמלדה, ומבשלים 12 דקות/ 120 מעלות/ מהירות 2.5 ללא פקק המידה השקוף.
  2. מבשלים עוד 1 דקה/ 120 מעלות / מהירות 2.5 ובמהלך הבישול מוסיפים באיטיות את המקריש למרמלדה דרך חור פקק מכסה התרמומיקס.
  3. מניחים את פקק המידה השקוף במקומו ומערבבים 10 שניות/ מהירות 8.
  4. מבשלים 10 דקות/ 120 מעלות/ מהירות 2.5.
  5. יוצקים את הבלילה לתבניות הרצויות ומניחים לה להיקרש.
  6. חותכים את המרמלדה לקוביות בגודל הרצוי. מצפים בסוכר ומייבשים בטמפרטורת חדר למשך שלושה ימים.
  7. מעבירים את במרמלדה לקופסא אטומה, שומרים במקום יבש ומגישים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה