hamburger magGlass
xmenuclose

מרנג שווייצרי של קצף חלבונים

6 מנות

החומרים:

3 (100 מ"ל) חלבונים

200 גרם סוכר

Feintip

המרנג יישמר במקרר כ-24 שעות.
ניתן לטחון את הסוכר לאבקת סוכר לפני תחילת העבודה; מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 10 שניות/ מהירות 10 וממשיכים לפני המתכון.
לפני ההגשה מומלץ להשתמש בברנר על מנת לחרוך מעט את המרנג למראה מרשים במיוחד.
השתמשו בחלמונים שנשארו להכנת מיונז, הולנדייז או זביון בתרמומיקס.

אופן ההכנה:

  1. מניחים את המטרפה במקומה בקערת התרמומיקס, מוסיפים לקערה את החלבונים והסוכר ומקציפים 8 דקות/ 70 מעלות/ מהירות 3, ללא פקק המידה השקוף.
  2. מצננים על ידי עיבוד של 4 דקות/ מהירות 3, מעבירים לשק זילוף ומשתמשים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה