hamburger magGlass
xmenuclose

מרציפן שקדים

40-50 כדורים

החומרים:

200 גרם (1 כוס) סוכר

250 גרם (½2 כוסות) שקדים מולבנים

40 גרם מים

1 כפית מיץ לימון טרי

החומרים לכדרור המרציפן:

קורנפלור

Feintip

אוהבים טעם לימוני ? הוסיפו מעט גרידת לימון .

אופן ההכנה:

  1. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את הסוכר וטוחנים 15 שניות/ מהירות 10.
  3. מוסיפים את השקדים וטוחנים 7 שניות/ מהירות 10.
  4. מבשלים 1 דקה/ 50 מעלות/ מהירות 4 ומוסיפים בהדרגה, תוך כדי עבודת התרמומיקס,  את המים ומיץ הלימון.
  5. מקמחים את הידיים במעט קורנפלור ומכדררים מהמרציפן כדורים. מניחים את הכדורים בתבנית האפייה להתגבשות. מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר עד להגשה. כדורי המרציפן ישמרו במקרר עד שבועיים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה