hamburger magGlass
xmenuclose

מרק אספרגוס קטיפתי

6 מנות

החומרים:

400 גרם אספרגוס טרי קלוף, ללא התחתית העצית, חתוך לקטעים של 4 ס"מ

100 גרם תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות

50 גרם בצל קלוף וחתוך לרבעים

1 שן שום קלופה

700 גרם מים

1 כפית מחית ציר ירקות (או אבקת מרק ירקות)

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור טחון

50 גרם גבינת שמנת

60 גרם שמנת מתוקה (או יוגורט עשיר)

עלים קצוצים משלושה גבעולי פטרוזיליה לקישוט

Feintip

החליפו את עלי הפטרוזיליה בשמיר, במידה ואתם אוהבים. החליפו אספרגוס ירוק טרי בלבן אם תצליחו לשים ידכם עליו. אספרגוס לבן משומר במים יוכל להתאים אף הוא למרק.

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס אספרגוס, תפוחי אדמה, בצל ושום וקוצצים 7 שניות/ מהירות 5. מורידים מדפנות הקערה את הירקות הקצוצים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
  2. מוסיפים 300 גרם מים, ציר ירקות, מלח ופלפל שחור ומבשלים 15 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 2.
  3. מוסיפים את גבינת השמנת והשמנת המתוקה ומערבבים 30 שניות/ מהירות 3-8, מגבירים מהירות בהדרגה.
  4. מוסיפים את שאר 400 גרם המים ומבשלים 5 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 2.
  5. יוצקים לצלחות הגשה, מעטרים בפטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה