hamburger magGlass
xmenuclose

מרק אפונה יבשה

6-8 מנות

החומרים:

3 שיני שום קלופות

1 בצל לבן קלוף וחתוך לרבעים

50 גרם חזה אווז מעושן חתוך גס

2 כפות שמן זית

250 גרם (1 כוס) אפונה יבשה

200 גרם (1 יחידה) תפוח אדמה קלוף וחתוך לרבעים

½ 1  ליטר מים + ½ ליטר מים (או ציר ירקות )

2 כפיות מלח

½ כפית פלפל שחור גרוס טרי

קורט פלפל אנגלי טחון

1 עלה דפנה

1 חופן עלי נענע

1 חופן עלי כוסברה (או פטרוזיליה)

Feintip

למתכון חלבי מורידים את חזה האווז המעושן, ממירים 250 מ"ל מים בחלב ומגישים את המרק עם עלי גבינת פרמז'ן מעל.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את השום והבצל וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5,  מעבירים לקערה ומניחים בצד עד לשימוש.
  2. מכניסים לקערה את החזה אווז המעושן וקוצצים 2 שניות/ מהירות 6. מורידים מדפנות הקערה את התערובת בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
  3. מוסיפים את השמן זית ומאדים 2 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2 ללא פקק המידה השקוף.
  4. מחזירים לקערה את הבצל והשום ומבשלים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2 ללא פקק המידה השקוף.
  5. מוסיפים את האפונה, התפוח האדמה, 1/2 1 ליטר מים והתבלינים ומבשלים 60 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  6. יוצקים לקערה ½ ליטר מים ומבשלים 3 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 3.
  7. טוחנים את המרק 1 דקה/ מהירות 4 . יוצקים את המרק למרקיות ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה