hamburger magGlass
xmenuclose

מרק בורשט

6 מנות

החומרים:

עלים מחמישה ענפי פטרוזיליה

200 גרם עגבניות בשלות חתוכות לקוביות

100 גרם בצל קלוף וחתוך לקוביות של 2 ס"מ

100 גרם גזר קלוף וחתוך למטבעות של 2 ס"מ

200 גרם סלק קלוף וחתוך לקוביות של 2 ס"מ

40 גרם שמן קנולה

150 גרם תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות של 2 ס"מ

100 גרם פלפל אדום מתוק חתוך לקוביות של 2 ס"מ

200 גרם כרוב לבן חתוך לרצועות של 1 ס"מ

1 ליטר מים

2 כפיות מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

Feintip

כף של שמנת חמוצה במרק ולחם שיפון יהיו תוספת נהדרת למרק.

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס עלי פטרוזיליה וקוצצים 3 שניות/ מהירות 7. מורידים מדפנות הקערה את העלים הקצוצים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
  2. מוסיפים עגבניות וקוצצים 10 שניות/ מהירות 4, מעבירים לקערה ושומרים בצד.
  3. מעבירים לקערת התרמומיקס בצל וגזר וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
  4. מוסיפים סלק ושמן ומאדים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.5.
  5. מוסיפים תפוחי אדמה, פלפלים, כרוב ומים ומבשלים 17 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  6. מוסיפים את העגבניות והפטרוזיליה הקצוצים, מלח ופלפל שחור ומבשלים 5 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1.
  7. מחכים כחמש דקות ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה