hamburger magGlass
xmenuclose

מרק בצל קלאסי

6 מנות

החומרים למרק בצל קלאסי:

50 גרם שמן זית

500 גרם בצל קלוף וחתוך לרבעים

2 ענפי תימין מופרדים לעלים

50 גרם יין לבן

800 גרם ציר ירקות (או מים)

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

1/4 כפית מלח

75 גרם רוטב סויה איכותי

החומרים לקרוטונים של בגט וגבינת גרוייר:

12 פרוסות בגט בעובי של 2 ס"מ

30 גרם שמן זית

2 שיני שום קלופות

40 גרם גבינת גרוייר מגוררת

 

Feintip

הוסיפו כפית סוכר חום בזמן אידוי הבצל; תוספת הסוכר תעניק צבע שחום לבצל ותעשיר את טעמי המרק.

 מרק בצל קלאסי

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס שמן זית ומחממים 1 דקה/ 90 מעלות/ מהירות 1.
  2. מוסיפים רבעי בצל ותימין, קוצצים 5 שניות/ מהירות 4 ומאדים 20 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 1.
  3. מוסיפים את יתרת החומרים ומבשלים 50 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1. טועמים ומתקנים תיבול.
  4. יוצקים את המרק החם לצלחות הגשה ומגישים עם קרוטונים של בגט וגבינת גרוייר מעל.

קרוטונים של בגט וגבינת גרוייר

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 210 מעלות במצב גריל.
  2. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
  3. מברישים את פרוסות הבגט בשמן זית, מניחים על מגש האפייה ואופים בתנור 3 דקות או עד שהן משחימות קלות.
  4. משפשפים את קרוטוני הבגט בשום, מפזרים מעל את גבינת הגרוייר ומחזירים לתנור לאפייה לעוד 3 דקות או עד שהגבינה נמסה.
  5. מוציאים את הקרוטונים מהתנור, מניחים בתוך מרק הבצל החם ומגישים מיד.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה