hamburger magGlass
xmenuclose

מרק חרירה מרוקאי

4-6 מנות

החומרים:

1 ליטר + 850 מ"ל מים

100 גרם עדשים ירוקות

20 גרם קמח

30 גרם רסק עגבניות

350 גרם עגבניות חצויות

80 גרם בצל קלוף וחצוי

1 שן שום קלופה

1/2 כוס עלי כוסברה

1/2 כוס עלי פטרוזיליה

100 גרם גבעול סלרי חתוך ל4 קטעים

300 גרם בשר בקר חתוך לקוביות של 1 ס"מ

100 גרם גרגירי חומוס מבושלים

1 כף מלח

2 כפיות ראס אל חנות

1 כף מיץ לימון

Feintip

הידעתם שמרק חרירה מרוקאי מקורי מכיל 16 סוגי קטניות שונים?!
לצמחונים שבנינו, החליפו את הבשר בקטניות וכמובן אל תשכחו להשרות אותן במים 1-4 שעות.

אופן ההכנה:

  1. משרים את העדשים הירוקות בליטר מים למשך שעה. מסננים ונפטרים מהנוזלים. שומרים בצד.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס 200 מ"ל מים, קמח ורסק העגבניות ומערבבים 10 שניות/ מהירות 5. מעבירים לקערה ומניחים בצד עד לשימוש.
  3. מכניסים לקערת התרמומיקס את העגבניות, הבצל, שן השום, הכוסברה, הפטרוזיליה והסלרי וקוצצים 7 שניות/ מהירות 7.
  4. מוסיפים את קוביות הבשר, גרגירי החומוס, התבלינים ו-650 מ"ל המים הנותרים ומבשלים 20 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  5. מוסיפים את העדשים המושרות ומבשלים 15 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  6. מוסיפים את בלילת הקמח ורסק העגבניות, מערבבים 15 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 1 ומבשלים 10 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  7. מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים 5 שניות/ מהירות 2.
  8. יוצקים את המרק לקעריות הגשה ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה