hamburger magGlass
xmenuclose

מרק כתומים

4-5 מנות

החומרים:

1 בצל בינוני קלוף וחתוך לרבעים

3 שיני שום גדולות וקלופות

3 כפיות מלח גס

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

3 כפות שמן זית

1 בטטה בינונית קלופה וחתוכה לקוביות

400 גרם דלעת קלופה וחתוכה לקוביות

1 ליטר ציר ירקות או מים

החומרים לעיטור:

מעט עלי פטרוזיליה

Feintip

בבחירת בטטות, חפשו בטטות שהן קשות ובעלות קליפה חלקה יחסית. הקילוף הרבה יותר נוח וחסכוני. הבטטות מגיעות לשיא טעמן, כמו כל ירקות השורש, בחורף וזה הזמן להכין מהן את כל מטעמי החורף האהובים.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל, שיני השום, מלח גס, ומעט פלפל שחור גרוס וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים את השמן זית ומאדים 4 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 2.
  3. יוצקים לקערה את הציר ירקות, מוסיפים את הדלעת, הבטטה ומבשלים 20 דקות/  100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
  4. טוחנים את המרק 1 דקה/ מהירות 4 לקבלת מרקם חלק. טועמים ומתקנים תיבול.
  5. יוצקים את המרק לקעריות הגשה. מעטרים בעלי הפטרוזיליה ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה