hamburger magGlass
xmenuclose

מרק מחיתי בטטה וגזר

כ- 1200 גרם מרק

החומרים:

330 גרם (כ- 3 יחידות) גזר קלוף וחתוך למקטעים של 5 ס"מ

280 גרם (כ-1 יחידה)  בטטה קלופה וחתוכה לקוביות של 1-2 ס"מ

530 גרם מים

1 כפית מלח

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים ומבשלים 15 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות בחישה עדינה.
  2. טוחנים את המרק 20 שניות/ מהירות 8 לקבלת למחית קרמית .
  3. מעבירים את המרק לכלים אטומים ושומרים במקרר עד לשימוש. ניתן לחלק למנות ולשמור במקפיא.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה