hamburger magGlass
xmenuclose

מרק קרם כרובית

8 מנות

 

החומרים:

400 גרם כרובית (כרובית גדולה)
2 שיני שום קלופות
1 יחידה (100 גרם) כרישה חתוכה גס
20 גרם שמן זית
20 גרם חמאה
1 כפית עלי תימן
300 גרם מים (או ציר ירקות)
1 וחצי כפיות מלח
קורט אגוז מוסקט
250 גרם שמנת מתוקה
150 גרם חלב
עירית קצוצה לעיטור

Feintip

כמה טיפות של שמן כמהין ותוספת של קרוטונים מעשה בית יהפכו את המרק הזה לכוכב הארוחה ואתכם לכוכבים קולינריים

אופן ההכנה:

  1. מפרקים את הכרוביות לפרחים ושוטפים היטב.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את פרחי הכרובית, השום והכרישה וקוצצים 10 שניות/ מהירות 4,
  3. מוספים לקערה את השמן, החמאה והתימין ומבשלים 10 דקות/  טמפרטורת ורומה/ מהירות 2. מוספים את המים ומבשלים 6 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
  4. מוסיפים את התבלינים, השמנת והחלב ומבשלים 17 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 3 עד לריכוך מלא של כרובית.
  5. בתום הבישול טוחנים את המרק במשך 1.5 דקות/ מהירות מתגברת עד 10, עד לקבלת מרקם חלק לחלוטין.
  6. יוצקים את המרק החם לקערות הגשה, מעטרים בעירית ומגישים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה