hamburger magGlass
xmenuclose

מרק קרם קישואים

4 מנות

החומרים:

50 גרם בצל קלוף וחתוך לקוביות גדולות

1 שן שום קלופה

500 גרם קישואים חתוכים למטבעות של 2 ס"מ

500 גרם מים

1 כפית מחית ציר ירקות (או אבקת מרק ירקות)

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור טחון

10 גרם חמאה (או שמן זית)

40 גרם גבינת שמנת

Feintip

זוקיני ירוק כהה או זוקיני צהוב יפיקו מרקים צבעוניים נהדרים. נסו אותם.

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס בצל ושום וקוצצים 3 שניות/ מהירות 5. מורידים מדפנות הקערה את הירקות הקצוצים בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
  2. מוסיפים קישואים, מים, ציר ירקות, מלח ופלפל ומבשלים 15 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
  3. מוסיפים חמאה וגבינת שמנת ומערבבים 1 דקה/ מהירות 4-8, מגבירים מהירות בהדרגה.
  4. מתקנים תיבול, יוצקים לצלחות הגשה ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה