hamburger magGlass
xmenuclose

מרק תירס בסיגנון סיני

6-8 מנות

החומרים:

1 בצל לבן לבן קלוף

3 שיני שום קלופות

1 גזר חתוך לרבעים

5 ס"מ כרישה (רק החלק הלבן)

1 גבעול סלרי חתוך לקטעים של 5 ס"מ

3 כפות שמן זית

100 גרם חזה עוף חתוך לקוביות

150 גרם + 150 גרם תירס

30 גרם ( 2 כפות סוכר )

90 גרם ( 6 כפות סויה)

1.4 ליטר מים

½ כפית מלח

1 ביצה טרופה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל, השום, הגזר, הכרישה והסלרי וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5.
  2. מוסיפים את העוף והשמן זית ומבשלים 7דקות/ טמפרטורה ורומה/ מהירות 1.
  3. מוסיפים לקערת התרמומיקס 150 גרם תירס, סוכר, סויה, מים והמלח ומבשלים 18 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
  4. מכניסים את 150 גרם תירס הנותרים לסלסילת הבישול ומניחים אותה בזהירות בתוך קערת התרמומיקס וממשיכים לבשל 10 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
  5. בעזרת מרית התרמומיקס מוציאים את סלסלת הבישול מתוך קערת התרמומיקס ושומרים בצד.
  6. טוחנים את המרק 40 שניות/ מהירות 10.
  7. מפעילים את התרמומיקס 3 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 2 ממתינים 1 דקה ומתחילים לזלף פנימה את הביצה הטרופה באיטיות תוך כדי ערבוב.
  8. מוסיפים את התירס שהנחנו בצד מסלסלת הבישול למרק בקערת התרמומיקס ומערבבים את המרק עם גרגירי התירס המבושלים ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה