hamburger magGlass
xmenuclose

מרק תירס בסיגנון תאי

6-8 מנות

החומרים:

1 בצל לבן קלוף וחתוך לרבעים

1 גבעול סלרי חתוך ל 4 קטעים

100 גרם (כ-15 ס"מ) כרישה – רק החלק הלבן שטופה וחתוכה ל 4 קטעים

15 גרם (4 שיניים) שום קלוף

15 גרם (כ-5 ס"מ) ג'ינגר

30 גרם (2 כפיות) שמן קנולה

5 גרם (1 כפית) שמן שומשום

800 גרם גרעיני תירס קפוא (לא מופשר)

400 גרם (1 פחית) חלב קוקוס

50 גרם סוכר לבן

60 גרם (4 כפות) סויה

750 מ"ל (3 כוסות) מים או ציר ירקות

1/2כפית טוגארשי (לאוהבי חריף)

Feintip

  • טוגרשי ניתן להשיג בחנויות המתמחות באוכל מן המזרח הרחוק. תוספת הטוגרשי תקפיץ את כל טעמי המרק. אם אין טוגרשי בבית אפשר להחליפו בפלפל שאטה גרוס.
  • זמני הבישול של המתכון הינם לתירס קפוא (ישר מהמקפיא).

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את הבצל, הסלרי, הכרישה,  השום והג'ינג'ר וקוצצים 7 שניות/ מהירות 5. מורידים מדפנות הקערה את התערובת, בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב.
  2. מוסיפים את השמן קנולה, השמן שומשום ומאדים 10 דקות/ טמפרטורה ורומה/ מהירות 1.
  3. מוסיפים את יתרת החומרים ומבשלים 15 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 2.
  4. טוחנים את המרק  30 שניות/ מהירות 10. יוצקים לקעריות הגשה ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה