hamburger magGlass
xmenuclose

מרשמלו

תבנית אינגליש קייק חד פעמית באורך 30 ס"מ

החומרים:

שמן קנולה לשימון התבנית

40 גרם (1/3 כוס) אבקת סוכר

40 גרם ( 1/3 כוס) קורנפלור

12 גרם (3 כפיות/ 1 שקית) ג'לטין אבקה

30 גרם (2 כפות) מים להמסת הג'לטין

220 גרם (1 כוס + 1 כף) סוכר

30 גרם (כף וחצי) דבש

80 גרם (1/3 כוס) מים

2 חלבונים

5 גרם (1 כפית) סוכר

Feintip

ניתן לאכול את המרשמלו כפי שהוא או לשפד אותו על שיפוד עץ ולהשחים את פניו מעל להבה גלויה.
לקבלת מרשמלו בצבעים וטעמים שונים ניתן להוסיף תמציות צבע ותמציות טעם לתערובת בזמן ההכנה.

אופן ההכנה:

  1. משמנים את התבנית בשכבה דקה של שמן.
  2. מערבבים בקערה קטנה אבקת סוכר וקורנפלור ומפדרים במעט מהתערובת את פנים התבנית המשומנת. שומרים בצד את התבנית ואת שארית תערובת אבקת הסוכר והקורנפלור.
  3. מערבבים בקערה קטנה ג'לטין ו-30 גרם מים ושומרים בצד.
  4. מכניסים לסיר קטן 220 גרם סוכר, דבש ו-80 גרם מים ומחממים מעל להבה גבוהה תוך ערבוב עד להמסת הסוכר. מרתיחים ומבשלים 5 דקות עד לקבלת סירופ.
  5. מעבירים לקערת התרמומיקס חלבונים ו-5 גרם סוכר ומקציפים 5 דקות/ מהירות 3 עד לקבלת קצף בעל פסגות רכות.
  6. ממשיכים להקציף 2 דקות/ מהירות 2. במהלך פעולת התרמומיקס מזלפים באיטיות את הסירופ החם לקערת התרמומיקס דרך חור מכסה התרמומיקס.
  7. מכניסים את תערובת הג'לטין למיקרוגל למשך 30 שניות.
  8. מוסיפים לקערת התרמומיקס את תערובת הג'לטין החמה ומערבבים 8 דקות/ מהירות 1. עד לקבלת תערובת מרשמלו סמיכה.
  9. מעבירים מיד את המרשמלו לתבנית ומיישרים את פניו בעזרת מרית. מפדרים מעל בתערובת הקורנפלור ומניחים את התבנית במקום יבש למשך 24 שעות לצינון וייבוש.
  10. מפדרים סכין דקה וחדה בתערובת הסוכר והקורנפלור וחותכים בעזרתה את המרשמלו לקוביות של 4 ס"מ.
  11. מגלגלים את קוביות המרשמלו בתערובת הסוכר והקורנפלור ושומרים בכלי אטום עד להגשה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה