hamburger magGlass
xmenuclose

סחלב חם או מלאבי

8-10 מנות

החומרים:

100 גרם ( ½ כוס) סוכר

1 ליטר (4 כוסות) חלב

80 גרם (¾ כוס) קורנפלור

250 גרם (1 מיכל) שמנת מתוקה

20 טיפות מי ורדים

החומרים לעיטור:

אבקת קינמון

שבבי פיסטוקים קלויים/ שבבי קוקוס קלוי

Feintip

לסחלב/מלאבי פרווה/טבעוני – מחליפים את החלב בחלב קוקוס ואת השמנת בקרם קוקוס עשיר (22% שומן).

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים ומבשלים 10 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 4.
  2. לסחלב : יוצקים את הבלילה לספלים ומגישים חם בעיטור אבקת קינמון ושבבי פיסטוקים קלויים.
  3. למלאבי : יוצקים את הבלילה לכוסות אישיות. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לכשעתיים, עד שמתייצב. מגישים עם סירופ פטל וקוקוס טחון.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה