hamburger magGlass
xmenuclose

סינרולס ללא גלוטן

20 יחידות

החומרים לסירופ:

100 גרם חלב
50 גרם סוכר
1 כפית תמצית וניל

החומרים לתערובת קמח ללא גלוטן :

280 גרם קמח אורז מלא
120 גרם קמח אורז דביק
120 גרם עמילן טפיוקה
120 גרם קמח תפוח אדמה
10 גרם קסנטן

החומרים לבצק :

10 גרם שמרים יבשים
75 גרם מים חמים
240 גרם חלב חמים
2 ביצים
70 גרם סוכר חום דמררה
½ 1 כפיות מלח
420 גרם תערובת קמח ללא גלוטן
60 גרם חמאה רכה

החומרים למלית :

65 גרם חמאה רכה
140 גרם סוכר חום
1 כפית קינמון

Feintip

ניתן לחלק את הרולדה לשתיים ולאפות כשתי עוגות בשתי תבניות אינגליש קייק משומנות ומקומחות.

אופן ההכנה:

מכינים את הסירופ :

  1. מחממים בקערת התרמומיקס את כל חומרים הסירופ 5 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
  2. שומרים את הסירופ בקירור. שוטפים ומייבשים היטב את קערת התרמומיקס ומחזירים אותה למקומה.

מכינים את תערובת הקמח ללא גלוטן:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל חומרי התערובת ומערבבים 1 דקה/ מהירות 7.
  2. שומרים בצד. שוטפים ומייבשים היטב את קערת התרמומיקס ומחזירים אותה למקומה.

מכינים את הבצק:

  1. ממיסים בקערת ערבוב שמרים במים וחלב. שומרים בצד
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס ביצים, סוכר ומלח, מניחים את המטרפה במקומה ומקציפים 3 דקות/ מהירות 3.5. בדקה האחרונה של פעולת התרמומיקס יוצקים את בלילת השמרים דרך חור מכסה התרמומיקס לתערובת הביצים.
  3. מוסיפים לקערת התרמומיקס את תערובת קמח ללא גלוטן והחמאה הרכה ולשים 5 דקות/ פונקציית לישה/ סיבוב ימינה של כפתור ההפעלה. מניחים לבצק לנוח 5 דקות.

ממלאים ואופים:

  1. מניחים על משטח העבודה נייר אפייה, מפזרים על נייר האפייה 3 כפות תערובת קמח ללא גלוטן, מניחים  את הבצק על נייר האפייה המקומח ומשטחים אותו בעדינות בעזרת קצות האצבעות למלבן של 40 X 25 ס"מ.
  2. מורחים על גבי הבצק בעזרת גב כף 65 גרם חמאה רכה ומפזרים מעליה האפון שווה את הסוכר והקינמון.
  3. מגלגלים את מלבן הבצק לרולדה בעזרת נייר האפייה בדומה לגלגול סושי, מבלי לגעת בבצק הרך, ונפטרים מנייר האפייה,
  4. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה חדש.
  5. חותכים את הרולדה לפרוסות בעובי 2 ס"מ, מניחים את פרוסות שבלולי הרולדה על ניר האפייה שבתבנית,  מכסים בניילון נצמד ומניחים להתפחה 40 דקות או עד שהשבלולים מכפילים את נפחם. מקפידים שהניילון לא ידבק לבצק.
  6. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות, מעבירים את התבנית לתנור ואופים 15-20 דקות.
  7. מוציאים את התבנית מהתנור, מספיגים בנדיבות את הסינרולס בסירופ סוכר ומגישים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה