hamburger magGlass
xmenuclose

סלט אנטיפסטי עם פסטו וחלומי

4 מנות

החומרים לגבינת חלומי טבעונית:

שמן זית לשימון

100 גרם אגוזי קשיו מושרים במים למשך 12 שעות

150 גרם מים

300 גרם טופו רך

3 כפות מיץ לימון

1 כף פתיתי שמרי בירה

1 כף שמן זית

1 כפית מלח

½ כפית שום גבישי / שן שום קונפי

1 כף קמח אורז דביק

החומרים לממרח פסטו בזיליקום:

40 גרם פתיתי שמרי בירה

1 שן שום קלופה

30 גרם צנוברים

80 גרם עלי בזיליקום שטופים ומיובשים

½ מלח

½ פלפל שחור גרוס

120 גרם שמן זית

החומרים לסלט אנטיפסטי עם פסטו וחלומי:

שמן זית לשימון

200 גרם שעועית ירוקה קטומה

500 גרם עגבניות שטופות וחצויות

3 זוקיני פרוסים לאורכם לרצועות בעובי ½ ס"מ

½ צרור עלי ארוגולה שטופים

3 כפות ממרח בסגנון פסטו בזיליקום

1 כפית מלח

1 מתכון גבינת חלומי

 

אופן הכנת גבינת חלומי:

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות, מרפדים תבנית פיירקס בגודל 20*30 בנייר אפייה ומשמנים קלות.
  2. מסננים את אגוזי הקשיו, מעבירים אותם לקערת התרמומיקס יחד כל החומרים ומעבדים 30 שניות/ מהירות 10.
  3. דוחפים בעזרת המרית את העיסה מדפנות הקערה לכיוון הלהב וממשיכים לעבד 30 שניות/ מהירות 10.
  4. מעבירים את העיסה לתבנית האפייה ואופים בתנור במשך 40 דקות או עד קבלת צבע זהוב.
  5. מוציאים את התבנית מהתנור, מצננים חמש דקות ומעבירים את התבנית למקפיא למשך 30 דקות.
  6. מוציאים את התבנית מהמקפיא וחותכים את הגבינה למלבנים בגודל 2*4 ס"מ.
  7. מחממים מחבת עם שמן זית, מטגנים את מלבני הגבינה למשך 2 דקות מכל צד ומגישים חם.

אופן הכנת ממרח פסטו בזיליקום:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס שמרי בירה, שום, צנוברים ועלי בזיליקום וקוצצים 4 שניות/ מהירות 7.
  2. מוסיפים מלח, פלפל שחור ושמן זית ומערבבים 20 שניות/ מהירות 5. טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך.

אופן הכנת סלט אנטיפסטי עם פסטו חלומי:

  1. מחממים מחבת (עדיף מחבת פסים), משמנים קלות, צורבים שעועית ירוקה, עגבניות וזוקיני שתי דקות מכל צד ומעבירים לקערת ערבוב, מוסיפים ארוגולה, פסטו ומלח ומערבבים.
  2. מעבירים את הסלט לקערת הגשה.
  3. צורבים את מלבני גבינת החלומי 2 דקות מכל צד, מניחים לצד סלט ומגישים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה