hamburger magGlass
xmenuclose

סלט ברוקולי פלפלים וצנוברים

6 מנות

החומרים:

400 גרם מים

450 גרם ברוקולי חתוך לפרחים

200 גרם פלפל אדום חתוך גס

100 גרם תפוח ירוק מגולען וחתוך גס

25 גרם שמן זית

15 גרם חומץ שרי

15 גרם דבש

15 גרם חרדל חלק

1 כפית מלח

1/2 כוס עלי פטרוזיליה

1/2 כפית פלפל

לעיטור הסלט:

30 גרם צנוברים קלויים

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס מים, מסדרים את פרחי הברוקולי בשני מגשי כלי הרומה, מניחים אותו במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 12 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 3.
  2. מרוקנים את המים מקערת התרמומיקס ומנגבים אותה היטב.
  3. מכניסים לקערת התרמומיקס את הברוקולי המאודה יחד עם יתר חומרי הסלט וטוחנים 10 שניות/ מהירות 4.
  4. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בצנוברים הקלויים. מגישים בטמפרטורת החדר. ערבבו עם פסטה את השאריות לקבלת סלט פסטה נהדר.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה