hamburger magGlass
xmenuclose

סלט גזר

4 מנות

החומרים:

1,500 גרם מים

500 גרם גזר קלוף חתוך לגפרורים בגודל 1X5 ס"מ

½ כפית מלח

1 כף שמן זית

Feintip

ילדים בגילאי גן או בי"ס ישמחו למצוא את גפרורי הגזר בתיק האוכל שלהם כנשנוש בריא

אופן ההכנה:

  1. יוצקים לקערת התרמומיקס מים ומכסים.
  2. מניחים את גפרורי הגזרים בשני מגשי הורומה, מניחים את כלי הורומה במקומו מעל מכסה התרמומיקס ומאדים 45 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 2.
  3. מעבירים את הגזרים לקערת ערבוב, מוסיפים מלח ושמן זית, מערבבים בעדינות, מצננים ומגישים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה