hamburger magGlass
xmenuclose

סלט כרוב עם ויניגרט מיסו וסייטן בהשארת איסה מוסקוביץ'

6 מנות

החומרים לוויניגרט מיסו:

45 גרם (3 כפות) חומץ אורז

40 גרם (2 כפות) מיסו ללא דאשי

30 גרם (2 כפות) מים

5 גרם (1 כף) שמן סומסום

40 גרם (2 כפות) סירופ אגבה

5 גרם (1 כפית) רוטב סרירצ'ה

10 גרם (2 כפיות) ג'ינג'ר מגורד דק

החומרים לסלט:

600 גרם (½ יחידה) כרוב אדום חתוך גס

150 גרם (1 כוס) פולי אדממה קלופים

החומרים לסייטן:

3 שיני שום

15 גרם (2 כפות) שמן סומסום

400 גרם סייטן חתוך לרצועות דקות

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור גרוס

להגשה:

בצל ירוק קצוץ

שומשום קלוי

עלי כוסברה

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל חומרי הוויניגרט וטורפים 10 שניות/ מהירות 6. מעבירים את הוויניגרט לקערת סלט רחבה. שומרים בצד.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס כרוב וקוצצים 10 שניות/ מהירות 5. מוסיפים את הכרוב הקצוץ ואת האדממה לקערת הסלט עם הוויניגרט ומערבבים.
  3. שוטפים ומייבשים היטב את קערת התרמומיקס. מכניסים לקערת התרמומיקס שיני שום וקוצצים 5 שניות/ מהירות 5, יוצקים שמן סומסום ומחממים 30 שניות/ טמפרטורה ורומה/ מהירות בחישה עדינה. מוסיפים רצועות סייטן, מלח ופלפל ומבשלים 7 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה.
  4. מעבירים את סלט הכרוב לקערות הגשה אישיות, מניחים מעל מתבשיל הסייטן, מעטרים בבצל ירוק, סומסום ועלי כוסברה טריים ומגישים מיד.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה