hamburger magGlass
xmenuclose

סלט קישואים מאודים

כ-500 גרם

החומרים:

4 קישואים שטופים וחתוכים לטבעות של 1 ס"מ

1 כפית מלח

1 כף + 2 כפות שמן זית

1 ליטר מים לאידוי

2 בצלים סגולים קלופים וחתוכים לרבעים

2 ביצים קשות קלופות

1 כף רוטב סויה

1/2 כפית פלפל שחור גרוס

Feintip

ניתן לטחון את הסלט 5 שניות/ מהירות 7 לקבלת ממרח מצוין לאירוח קיצי קליל.

אופן ההכנה:

  1. מתבלים בקערת ערבוב את טבעות הקישואים במלח ובכף אחת של שמן זית.
  2. יוצקים לקערת התרמומיקס ליטר מים, מניחים את טבעות הקישואים המתובלות בשתי קומות כלי הורומה, מניחים את כלי הורומה במקומו על מכסה התרמומיקס ומאדים 20 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
  3. בתום האידוי מניחים בצד את כלי הורומה עם הקישואים ומייבשים היטב את קערת התרמומיקס.
  4. מכניסים לקערת התרמומיקס רבעי בצלים סגולים וקוצצים 4 שניות/ מהירות 5, מוסיפים 2 כפות שמן זית ומאדים 20 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה, ללא פקק המידה השקוף.
  5. מוסיפים לקערת התרמומיקס קישואים מאודים, ביצים קשות, רוטב סויה ופלפל שחור גרוס וקוצצים פונקציית טורבו/ 2 שניות/ סיבוב ימינה של כפתור ההפעלה.
  6. מצננים לטמפרטורת חדר ושומרים בכלי אטום במקרר עד להגשה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה