hamburger magGlass
xmenuclose

סלט תפוחי אדמה

6 מנות

החומרים:

3 ביצים נקיות

2 תפוחי אדמה בינוניים (כ-200 גרם) חתוכים לקוביות של 1 ס"מ

2 יחידות חזה עוף (כ-400 גרם) נקי מגידים ושומן

מיץ מ ½  לימון

¼ כפית מלח להמלחת העוף + 1 כפית לתיבול הסלט

100 גרם מלפפונים חמוצים חצויים

30 גרם עלי פטרוזיליה (עם גבעולים עדינים)

½ כפית פלפל שחור גרוס

6 כפות מיונז

1.8 ליטר מים

אופן ההכנה:

  1. מכינים את המיונז לפי המתכון בפרק מתכוני בסיס.
  2. בקערת ערבוב מתבלים את העוף בלימון ומלח ומשרים בצד ל-10 דקות.
  3. מניחים את תפוחי האדמה במגש העליון של הורומה.
  4. יוצקים מים לקערת התרמומיקס ומאדים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
  5. 5.      מכניסים את הביצים לסלסלת הבישול ומכניסים אותה לקערת התרמומיקס.את העוף מניחים במגש הורומה ומבשלים 30 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
  6. בסוף הבישול, מניחים את תפוחי האדמה בצד, מצננים את הביצים במים קרים וקולפים אותם. את העוף מפוררים ביד ומעבירים לקערה בצד.
  7. שוטפים את קערת התרמומיקס ומייבשים היטב.
  8. מכניסים את הפטרוזיליה לקערת התרמומיקס וקוצצים 5 שניות/ מהירות 6.  מעבירים לקערה עם העוף.
  9. מכניסים את הביצים לקערת התרמומיקס וקוצצים 8שניות/ מהירות 3. מעבירים לקערה עם העוף.
  10. מכניסים את החמוצים לקערת התרמומיקס וקוצצים 10 שניות/ מהירות 4.

מאחדים את כל מרכיבי הסלט לקערת הגשה, מוסיפים את המיונז , מערבבים ומגישים.

להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה