hamburger magGlass
xmenuclose

סלסה ישראלית

1 ק"ג

החומרים:

2 גזרים קלופים חתוכים למטעים

3 מלפפונים שטופים חתוכים לקטעים

1 פלפל אדום חתוך לקוביות בגודל 5*5 ס"מ

1 כוס עלי פטרוזיליה

½ בצל סגול חתוך לרבעים

2 כפות מיץ לימון

1 כף חומץ שרי

4 כפות שמן זית

½ 1 כפיות מלח

½ כפית פלפל שחור

1 כף זעתר

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את כל החומרים לקערת התרמומיקס וקוצצים 4 שניות/ מהירות 5.
  2. מעבירים את הסלסה לקערה ומניחים בצד עד לשימוש.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה