hamburger magGlass
xmenuclose

עוגיות טחינה פריכות

כ- 55 עוגיות

החומרים:

200 גרם חמאה

150 גרם (¾ כוס) סוכר

250 גרם (1 כוס) טחינה גולמית

½ כפית מחית וניל

350 גרם (½2 כוסות) קמח

8 גרם (2 כפיות) אבקת אפייה

3 גרם (¾ כפית) מלח

שומשום

Feintip

בא לכם עוגיות טחינה בריאות יותר? החליפו  את הקמח בקמח כוסמין מלא ואת הטחינה בטחינה גולמית מלאה.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את החמאה, הסוכר ומערבבים 2 דקות/ מהירות 3 לקבלת קרם.
  2. מוסיפים את הטחינה, הווניל ומערבבים 2 דקות/ מהירות 3.
  3. מורידים מדפנות הקערה את התערובת בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב ומערבבים 1 דקה/ מהירות 3.
  4. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, המלח ומערבבים 30 שניות/ מהירות 2.
  5. מורידים מדפנות הקערה את התערובת בעזרת מרית התרמומיקס לכיוון הלהב ומערבבים 1 דקה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 3.
  6. מחממים תנור לטמפרטורה של 170 מעלות.
  7. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה ומהמסה יוצרים עיגולים קטנים, בגודל חצי כדור פינגפונג, ומניחים אותם במרווחים על גבי תבנית האפייה.
  8. מפזרים מעט שומשום מעל כל עוגייה, מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ- 13 דקות  עד שהעוגיות  משחימות מעט.
  9. מוציאים מהתנור את התבנית. מצננים על גבי רשת ומעבירים לכלי אטום עד להגשה. העוגיות ישמרו על פריכותן עד כ- 4 ימים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה