hamburger magGlass
xmenuclose

עוגיות ניו-יורק שוקוצ'יפס

10 עוגיות גדולות

החומרים:

120 גרם חמאה בטמפרטורת חדר
100 גרם סוכר דמררה
100 גרם סוכר לבן
1 ביצה גדולה
200 גרם קמח לבן
2 גרם (1/2 כפית) אבקת אפייה
1.5 גרם (1/2 כפית) סודה לשתייה
2.5 גרם (1/2 כפית) מלח
250 גרם שוקולד מריר בנטיפים קטנים או קוביות קצוצות גס

Feintip

לפינוק מיוחד הוסיפו שברי אגוזים, שברי פולי קקאו או נטיפי שוקולד לבן.

אופן ההכנה:

  1. מרכיבים את המטרפה במקומה, על הלהב שבקערת התרמומיקס. מכניסים לקערה את החמאה, הסוכר דמררה, הסוכר לבן ומקציפים 5 דקות/ מהירות 4.
  2. מוסיפים את הביצה ומערבבים 1 דקה/ מהירות 4. מוציאים את המטרפה מהקערה.
  3. מכניסים לקערת ערבוב גדולה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח. מוסיפים לקערת התרמומיקס את תערובת היבשים ומעבדים 15 שניות/ מהירות 2.
  4. מוסיפים את השוקולד ומעבדים 15 שניות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
  5. מעבירים את בצק העוגיות לכלי אטום ומכניסים למקרר לשעתיים.
  6. מחממים תנור טמפרטורה של 175 מעלות
  7. מרפדים תבנית אפייה בנייר אפייה.
  8. יוצרים מהבצק ,בעזרת כף גלידה או שתי כפות, כדורים במשקל 100 גרם כל אחד ומניחים אותם על התבנית עם מרווחים בין העוגיות. מכניסים לתנור ואופים למשך 18 דקות.
  9. מוציאים את התבנית מהתנור ומצננים את העוגיות. מעבירים לכלי אטום עד להגשה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה