hamburger magGlass
xmenuclose

עוגת גבינה בהשראת קנולי איטלקי

תבנית טארט בקוטר 20 ס"מ

החומרים:

החומרים לבצק:

מעט חמאה לשימון התבנית

170 גרם עוגיות פתי-בר, שבורות גס

1/2 כוס (70 גרם) סוכר לבן

100 גרם חמאה מומסת

החומרים למלית הגבינה:

250 גרם גבינת שמנת

1 כוס (120 גרם) אבקת סוכר

4 כפות (60 גרם) פודינג וניל

1/2 כפית קליפת תפוז מגוררת

1/4 כפית אבקת קינמון

300 גרם ריקוטה פרסקה

1 כפית תמצית וניל

1/2 כוס (90 גרם) שוקולד-צ'יפס

להגשה:

פיסטוקים קלויים וקצוצים

Feintip

ניתן להקפיא את העוגה. הפשירו כמה שעות במקרר לפני ההגשה.
החליפו או הוסיפו לשוקולד-צ'יפס קליפות הדרים מסוכרות קצוצות.

אופן ההכנה :

מכינים את הבצק:

  1. משמנים היטב תבנית טארט בקוטר 20 ס"מ ושומרים בצד.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את העוגיות וטוחנים 10 שניות/מהירות 4.
  3. מוסיפים סוכר וחמאה מומסת ומערבבים 30 שניות/נגד כיוון הלהב/מהירות 3.
  4. מעבירים את התערובת לתבנית המשומנת ומשטחים בעזרת האצבעות על פני תחתית ודפנות התבנית. מעבירים למקרר למשך שעה לפחות עד להתייצבות התחתית.

מכינים את מלית הגבינה:

  1. מניחים את המטרפה במקומה על הלהב בקערת התרמומיקס. מכניסים גבינת שמנת, אבקת סוכר ופודינג ווניל ומקציפים 40 שניות/מהירות 3 .
  2. מוסיפים קליפת תפוז, אבקת קינמון, ריקוטה פרסקה ותמצית וניל ומערבבים 50 שניות/ מהירות 1.
  3. מוסיפים שוקולד-צ'יפס ומערבבים 15 שניות/נגד כיוון הלהב/מהירות 2.

מרכיבים את העוגה:

  1. מוציאים את התבנית מהמקרר ויוצקים לתוכה את המלית, מיישרים את המלית בתבנית בעזרת מרית ומעבירים את העוגה למקרר למשך לילה להתייצבות.
  2. מוציאים את העוגה מהמקרר, מפזרים פיסטוקים קצוצים ומגישים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה