hamburger magGlass
xmenuclose

עוגת דבש

תבנית אנגליש קייק 35 ס"מ

החומרים:

100 גרם (½ כוס) שמן קנולה

100 גרם (½ כוס פחות 2 כפות) מים

100 גרם (½ כוס) סוכר

100 גרם (½ כוס) דבש

1 ביצה

1 חלבון

140 גרם (1 כוס) קמח

קורט קינמון

6 גרם (1 כפית) סודה לשתייה

Feintip

רוצים עוגה עשירה בטעמים? הוסיפו תבלינים; קורט אגוז מוסקט, קורט ציפורן טחונה, קליפת ג'ינגר מגוררת.

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
  2. משמנים תבנית אינגלישקייק.
  3. מכניסים לקערת התרמומיקס את כל החומרים ובוחשים 2 דקות/ מהירות 5.
  4. יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים בתנור כ- 45 דקות עד שהעוגה משחימה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא נקי.
  5. מוציאים את התבנית מהתנור.מצננים, פורסים ומגישים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה