hamburger magGlass
xmenuclose

עוגת תפוזים ושקדים עם רוטב שוקולד

תבנית קפיץ בקוטר 24 ס"מ

החומרים לעוגה:

250 גרם שקדים מולבנים

250 גרם סוכר לבן

מיץ וקליפה מגוררת מתפוז אחד

4 ביצים שלמות

החומרים לרוטב שוקולד:

250 גרם שוקולד מריר

250 גרם שמנת מתוקה

מיץ וקליפה מגוררת מתפוז אחד

אופן ההכנה לעוגה:

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות. משמנים תבנית קפיץ בקוטר 24 ס"מ ושמורים בצד.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס שקדים וטוחנים 15 שניות/ מהירות 5. שומרים בצד.
  3. מכניסים לקערה התרמומיקס סוכר וטוחנים 15 שניות/ מהירות 10.
  4. מוסיפים לקערת התרמומיקס קליפת תפוז מגוררת וטוחנים 15 שניות/ מהירות 10.
  5. מוסיפים ביצים ומיץ תפוז אחד ומערבבים 2 דקות/ מהירות 4.
  6. מוסיפים את השקדים הטחונים ומערבבים 5 שניות/ מהירות 3, עד לקבלת בלילה אחידה.
  7. מעבירים את בלילת העוגה לתבנית המשומנת ואופים למשך 30-35 דקות.
  8. בזמן בישול מכינים את רוטב השוקולד. מכניסים את כל החומרים לרוטב לקערת התרמומיקס ומבשלים 3 דקות/ 60 מעלות/ מהירות 3. דוחפים בעזרת המרית את השוקולד מדופן הקערה לכיוון הלהב וממשיכים לבשל עוד 3 דקות/ 60 מעלות/ מהירות 3. שומרים את הרוטב במקום חמים.
  9. מוציאים את העוגה מהתנור, מצננים מעט ומעבירים לצלחת הגשה. יוצקים מעל את רוטב השוקולד ומגישים.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה