hamburger magGlass
xmenuclose

פולנטה תירס

6 מנות

החומרים:

800 גרם גרגירי תירס קפוא, מופשר (או גרגירי תירס טריים בעונה)

100 גרם שמנת מתוקה

100 גרם חלב

11/2 כפיות מלח

1/4 כפית פלפל שחור טחון

50 גרם גבינת פרמזן טחונה (4 שניות/ מהירות 6)

50 גרם חמאה

Feintip

הפתיעו והוסיפו בהגשה כמה טיפות שמן כמהין. קורט אגוז מוסקט יעשיר טעם וניחוח.

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס תירס, חלב, שמנת, מלח ופלפל ומבשלים 40 דקות/ 90 מעלות/ מהירות 1, ללא פקק המידה השקוף.
  2. מוסיפים פרמזן וחמאה וטוחנים 20 שניות/ מהירות 8.
  3. יוצקים את הפולנטה לצלחת הגשה ומגישים חם. מומלץ להגיש עם שמנת חמוצה בצל ירוק קצוץ.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה