hamburger magGlass
xmenuclose

פולקע מאודה במרק צח

6 מנות

החומרים:

1 כפית רכז ציר עוף (ראה מתכון בפרק מתכוני בסיס)

1 כפית רכז ציר ירקות (ראה מתכון בפרק מתכוני בסיס)

1 ליטר מים

30 גרם כרישה חתוכה לטבעות של  ½ ס"מ

200 גרם תפוח אדמה חתוך לקוביות של 1 ס"מ

100 גרם גזר קלוף וחתוך לטבעות של  ½ס"מ

130 גרם בצל קלוף וקצוץ גס מאוד

1 שן שום קלופה

3  יחידות עלי דפנה

1 כוכב אניס

5 גרגירי פלפל שחור

6 יחידות שוקיים עוף נקיים ושוטפים

100 גרם אטריות של פעם

אופן ההכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס את רכז הצירים ויוצקים את המים.
  2. מכניסים לסלסילת הבישול את הכרישה, התפוח-אדמה, הגזר, הבצל, השום, עלי הדפנה, הכוכב אניס, הפלפל ויחידה אחת של שוקי עוף. מניחים את סלסילת הבישול במקומה בקערת התרמומיקס.
  3. מניחים את כלי הוורומה במקומו, על מכסה קערת התרמומיקס. מסדרים במגשי הוורומה את יתרת השוקיים ומבשלים 30 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 3.
  4. מוציאים את סלסילת הבישול מקערת התרמומיקס, בעזרת המרית ושומרים אותם במקום חם. ממשיכים לבשל 20 דקות/ טמפרטורת ורומה / מהירות 3.
  5. מוסיפים לקערה את האטריות, מחזירים את סלסילת הבישול למקומה, בקערה ומבשלים 5 דקות/ טמפרטורת ורומה/ נגד כיוון הלהב/ מהירות 2.
  6. מעבירים את העוף והמרק לכלי הגשה. יוצקים לקעריות אישיות ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה