hamburger magGlass
xmenuclose

פונץ' תפוחים

6 כוסות

החומרים:

500 גרם מיץ תפוחים טבעי

500 גרם מים

1/4 מקל קינמון

1 כוכב אניס

50 גרם דבש

1 שקיק תה הדרים או ורדים

40 גרם מיץ לימון

1 תפוז מפולט לפלחים

Feintip

הוסיפו לכוסות רצועת קליפת תפוז טרייה וריחנית או כוכב אניס להעשרת הטעם ולעיטור המשקה.

אופן ההכנה:

  1. מעבירים לקערת התרמומיקס את כל החומרים ומבשלים 7 דקות/ 100 מעלות/ מהירות 1.
  2. מניחים לפונץ' למשך 15 דקות על שכל הטעמים יתפתחו.
  3. מוזגים את הפונץ' לכוסות הגשה מבעד למסננת ומגישים חם מיד.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה