hamburger magGlass
xmenuclose

פילה פורל ברוטב שמנת ירקרק

4 מנות

החומרים:

1000 גרם מים

1 כפית מלח

250 גרם אורז בסמטי

300 גרם זוקיני, חתוך לפרוסות (½  ס"מ)

5 עלי חסה, חתוכים לרבעים

4 נתחי פילה דג פורל (150 גרם כל אחד)

200 גרם גבינת שמנת

10 עלי בזיליקום טרי

1 גבעול פטרוזיליה, עלים בלבד

1 כף מיץ לימון

מלח, לפי הטעם

פלפל שחור גרוס, לפי הטעם

לעיטור:

2 כפות עלי פטרוזיליה טרייה, קצוצים

Feintip

החליפו את נתחי פילה הפורל בנתחי פילה סלמון בגודל זהה.

החליפו את הזוקיני בקישוא או זוקיני צהוב.

אופן הכנה:

  1. מכניסים לקערת התרמומיקס מים ומלח. מכניסים אורז לסלסלת הבישול, שוטפים היטב תחת זרם מים קרים ומניחים את הסלסה במקומה בקערה. מניחים את יחידת הוורומה במקומה על המכסה, מסדרים את פרוסות הזוקיני בתושבת יחידת הוורומה ומפזרים מעליהם את עלי החסה. מניחים את נתחי הפורל במגש הוורומה, מכסים ומאדים 18 דקות/טמפרטורת וורומה/מהירות 2.5.
  2. שומרים חם בצד את האורז, את נתחי הפורל, את הזוקיני ואת עלי החסה. מרוקנים ושוטפים את קערת התרמומיקס.
  3. מכניסים לקערת התרמומיקס את עלי החסה המאודים, גבינת השמנת, עלי בזיליקום, עלי פטרוזיליה, מיץ לימון מלח ופלפל שחור וטוחנים 1 דקה/מהירות 10, ואז מחממים 3 דקות/C°60/מהירות 2. מגישים את נתחי הפורל בתוספת אורז וטבעות זוקיני, מעטרים בפטרוזיליה קצוצה ומכסים נתחי הפורל ברוטב השמנת. מגישים את יתר הרוטב בכלי מתאים לצד המנה.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה