hamburger magGlass
xmenuclose

פירה תפוחי אדמה

4-6 מנות

החומרים:

1 ק”ג תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות של 4 ס”מ

1/2 כפית + 1/2 כפית מלח

400 גרם חלב

50 גרם חמאה

Feintip

הכינו באותו האופן פירה ירקות שורש עם כרישה, תפוח אדמה ירושלמי, בטטה ועוד.
כמובן שמרו על יחסי הכמויות במתכון.

אופן ההכנה:

  1. מניחים את המטרפה במקומה על הלהב בקערת התרמומיקס.
  2. מכניסים לקערת התרמומיקס את קוביות תפוחי האדמה, 1/2 כפית מלח וחלב ומבשלים24 דקות/ 100 מעלות/ נגד כיוון הלהב/ מהירות בחישה עדינה ללא פקק המידה השקוף.
  3. מוציאים מהקערה את המטרפה, מסננים את תפוחי האדמה ושומרים את הנוזלי הבישול בקערה בצד.
  4. מחזירים לקערת התרמומיקס את תפוחי האדמה המסוננים וטוחנים 1 דקה/ מהירות 3.
  5. מוסיפים לקערה 100-200 מ"ל מנוזלי הבישול בהתאם לסמיכות הרצויה, 1/2 כפית מלח וחמאה וטוחנים 1.5 דקות/ מהירות 3.
  6. מעבירים את הפירה לכלי הגשה ומגישים חם.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה