hamburger magGlass
xmenuclose

פנה-קוטה קרם קוקוס פרווה בטעם וניל

מתקבלות כ-10 מנות פנה-קוטה קטנות (מנות של כ-50 גרם)

החומרים:

400 גרם קרם קוקוס 17% שומן
50 גרם שומן קוקוס
45 גרם סוכר
חצי כף מחית וניל איכותית
13 גרם קרם ג'ל

Feintip

  • ניתן לשחק בטעמי הפנה-קוטה בהוספת תמציות או מחיות בטעמים שונים.
  • מומלץ להגיש יחד עם קולי פרות יער שהוסמך בעזרת מסמיך הרטבים.

אופן ההכנה :

  1. מכניסים את כל החומרים לקערת התרמומיקס ומבשלים 4 דקות/ טמפרטורת ורומה/ מהירות 4.
  2. יוצקים את התערובת החמה לכלים אישיים, מעבירים לצינון במקרר עד שהקרם נקרש ומתייצב (לפחות לשעתיים).
  3. ניתן לשמור עד לשבוע במקרר.
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה