hamburger magGlass
xmenuclose

פניני ג'ינג'ר

250 מ"ל פנינים

המרכיבים לתמיסת הג'ינג'ר:

1 כוס (250 מ"ל) מים

1 כף (10 גר') מחית ג'ינג'ר

½ כפית (2 ג') נתרן אלגינט

4 כפיות (15 גר') סוכר

המרכיבים לתמיסת סידן כלוריד:

1 כפית (4.5 גרם) סידן כלוריד

2 כוסות (500 מ"ל) מים

אופן ההכנה:

  1. מערבלים במהירות נמוכה את המים ומחית הג'ינג'ר בבלנדר למשך 30 שניות.
  2. מערבבים את הנתרן אלגינט עם הסוכר. מפזרים את אבקת הנתרן אלגינט והסוכר על הנוזל. ממשיכים לערבל עד שהאבקה נספגת ע"י הנוזל. מניחים 30-40 דקות כדי לאפשר לבועות לצאת.
  3. מערבבים בקערה רחבה סידן כלוריד עם 500 מ"ל מים עד להמסה.
  4. מוזגים דרך מסננת את תערובת הג'ינג'ר לספריפיקטור, לוחצים על הכפתור ומטפטפים את התערובת לקערת תמיסת הסידן כלוריד. מניחים למשך דקה.
  5. אוספים את הפנינים במסננת, שוטפים תחת זרם מים קרים, מסננים את עודפי המים ומגישים.
  6. מומלץ להגיש במנות סושי/סשימי
להדפסה
שתף:
Google+

אנא מלא/י את הטופס וניצור איתך קשר בהקדם

captcha
* שדה חובה

לקבלת דיוור
אנא מלא/י את הטופס

captcha
* שדה חובה